ertnews.gr

Σλοτ: «Δεν περιμένω κάποια έκπληξη από τον Μουρίνιο»

25/05 - 06:33

Την εκτίμηση του πως δύσκολα ο Ζοσέ Μουρίνιο θ’ αλλάξει κάτι από την Ρόμα για τον αποψινό τελικό του «Conference League» έκανε ο Ολλανδός τεχνικός της Φέγενορντ, ενώ τόνισε πως είναι πιθανό να έχει στην διάθεση του τον Τζάστιν Μπίλοου. 

Ο πρώτος γκολκίπερ της Φέγενορντ, Τζάστιν Μπίλοου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει από τον τραυματισμό του στον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τη Ρόμα, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Άρνε Σλοτ στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός:

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά με τον Μπίλοου. Προπονείται με την ομάδα εδώ και μια εβδομάδα χωρίς προβλήματα» τόνισε ο Σλοτ και πρόσθεσε: «Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, έχουμε μία πληρέστατη ομάδα για τον τελικό. Άρα, ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει ο Τζάστιν. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της Ρόμα πριν από τον τελικό. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μερικές φορές ο προπονητής τους έχει μικρές εμπνεύσεις στο παιχνίδι του. Αλλά έχουμε δει πολλά, οπότε ελπίζουμε να είμαστε προετοιμασμένοι με τον σωστό τρόπο. Παίξαμε 55 παιχνίδια και θα με εξέπληττε αν μπορέσει να σκεφτεί κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα.

Έχουν σχεδόν πάντα το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Θα με εξέπληττε αν η Ρόμα προσπαθήσει , να παίξει ξεκινώντας το παιχνίδι από την άμυνα. Περιμένω να παίξουν μακριές μπαλιές πάνω από την άμυνα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version