ertnews.gr

Champions League: Οι προκρίσεις περνάνε από… Βαρκελώνη και Λονδίνο

12/03 - 11:41

(AP Photo)

Επιστροφή στη δράση μετά από διάλλειμα έξι ημερών για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με άλλα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά να… κρίνονται το βράδυ της Τρίτης (12/3).

Αμφότερες οι… σέντρες έχουν προγραμματιστεί για τις 22:00. Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Νάπολι στο “Estadi Olímpic Lluís Companys“, μετά το 1-1 του “Stadio Diego Armando Maradona“. Οι “μπλαουγκράνα” παρουσίασαν καλή εικόνα στην Ιταλία, όμως δεν πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που θέλουν να κάνουν στην έδρα τους. Ο Τσάβι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπάλντε, Πέδρι, Ντε Γιόνγκ, Τόρες και τον μακροχρόνια απόντα Γκάβι. Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα από την άλλη βλέπει… πανστρατιά στα αποδυτήριά του, με τον μόνο που έχει μείνει εκτός να είναι ο “ανενεργός” Ζιελίνσκι.

Ταυτόχρονα, η Άρσεναλ θα υποδεχθεί την Πόρτο στο Λονδίνο. Οι “δράκοι” θα παραταχθούν στο “Emirates Stadium” έχοντας το προβάδισμα (1-0) από το απίστευτο buzzer-beater του Γκαλένο. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν υπολογίσει στον Τίμπερ και περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση των Μαρτινέλι και Τομιγιάσου. Δεδομένα, ο Ισπανός τεχνικός θέλει όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για ανατροπή. Παράλληλα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει στο απουσιολόγιό του τα ονόματα των Μαρκάνο, Ζαϊντού και Ριμπέιρο, ενώ η διαθεσιμότητα του Ταρεμί παραμένει ερωτηματικό.//Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version