ertnews.gr

Αρνήθηκε πρόταση της Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο

23/08 - 14:11

(EUROKINISSI)

Μετά τη Ελλάς Βερόνα και η ομάδα της Πορτογαλικής πρωτεύουσας εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού διεθνή μέσου, όμως, δεν πλησίασε τις απαιτήσεις του “τριφυλλιού”.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόταση για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρότεινε 4 εκατομμύρια ευρώ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να απαντούν αρνητικά. Οι απαιτήσεις για τον 21χρονο προσεγγίζουν τα 5,5 εκατομμύρια, ενώ ιδανικά υπάρχει η επιθυμία για προσθήκη ποσοστού μεταπώλησης. Άλλωστε, πριν λίγες μέρες η Πορτογαλική ομάδα πούλησε τον Ματέους Νούνες στη Γουλβς έναντι 45 εκατομμυρίων.

Αυτό δείχνει πως τα “λιοντάρια” έχουν αρκετά χρήματα διαθέσιμα στα ταμεία του, όπως και το γεγονός ότι είναι ένα από τα κορυφαία “selling clubs” στην Ευρώπης. Επομένως, ένα ποσοστό της τάξης του 20-25% μπορεί σε δύο ή τρία χρόνια να έχει μεγαλύτερη αξία από το συνολικό ποσό της τωρινής μεταγραφής, αν αυτή ολοκληρωθεί. Πάντως, η Σπόρτινγκ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα με νέα βελτιωμένη πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version