ertnews.gr

Απέδρασε από το “Grupama” το Στρασβούργο

15/01 - 00:15

@RCSA (Twitter)

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη μέσα στην έδρα της Λυών με σκορ 2:1, ήταν εκπληκτικοί οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 45′ και κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, το πρώτο στο 29′ με τον Αχόλου και το δεύτερο στο 32′ με τον Σισοκό. Η Λυών μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Λακαζέτ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι και να ανοίγουν το σκορ. Στο 29′ με σκόρερ τον Αχολού, με ένα θαυμάσιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και στην αριστερή γωνία του Λόπες, κάνοντας το 1:0 για το Στρασβούργο. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντιαλό πήρε το “ριμπάουντ” μέσα στη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπες για δεύτερη φορά στη βραδιά, για να κάνει το 2:0, στο 32′ για το Στρασβούργο. Η Λυών κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Από το σημείο του πέναλτι με εύστοχη εκτέλεση του Λακαζέτ η Λυών έκανε το 1:2, στο 45+2′.

Στην επανάληψη, ο αγώνας δεν είχε κλασικές ευκαιρίες καθώς το Στρασβούργο κλείστηκε στο δικό του μισό και έκανε διαχείρηση του υπέρ του 2:1 από το πρώτο ημίχρονο. Οι διακοπές λόγω των αλλαγών και των αρκετών φάουλ που έγιναν, δεν βοήθησαν σε καμία περίπτωση τη Λυών να βρει ρυθμό και να καταφέρει να γίνει απειλητική στα καρέ του Σελς ο οποίος πέρασε ένα σχετικά “ήσυχο” βράδυ. Με αυτή τη νίκη, το Στρασβούργο ανέβηκε στη 16η θέση με 15 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η Λυών, έμεινε στην 8η θέση με 25 βαθμούς.//

ΓΚΟΛ: 45+2′ Πεν. Λακαζέτ / 29′ Αχόλου, 32′ Σισοκό

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56′ Λόβρεν / 59′ Αχολού, 60′ Ντιαλό, 80′ Ντιαρά

Λυών (Λοράν Μπλαν): Λόπες, Ντιομαντέ (78′ Τετέ), Λόβρεν, Λουκεμπά, Ταγλιαφίκο, Γκούστο (79′ Κουμπεντί), Μέντες, Τολισό (77′ Ρέιν-Αντέλαϊντ), Τσέρκι, Λακαζέτ, Εκαμπί (58′ Μπαρκόλα)

Στρασβούργο (Ματιέ Λε Σκορνέ): Σελς, Ντουκουρέ, Περίν, Νιαμσί (46′ Μαρσόν), Ντζικού, Λιέναρ (18′ Μπουμπάρι), Αχολού (68′ Ντιαρά), Περσίτς, Μπελεγκάρντ (31′ Σισοκό), Ντιαλό, Γκαμεϊρό (68′ Μοτιμπά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version