ertnews.gr

Συμφώνησε με Κουντέ, «κοιτάει» Σανγκαρέ

13/05 - 12:53

AP Photo

Ενισχύεται η Τσέλσι, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Ζιλ Κουντέ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι και το καλοκαίρι θ’ αφήσει τη Σεβίλη για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το 2019 από την Μπορντό αντί οκτώ εκατ. ευρώ και από τότε το «κασέ» του έχει εκτοξευτεί.

Μάλιστα σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «SUN» ο Κουντέ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά για να ενταχθεί το καλοκαίρι στο δυναμικό της Τσέλσι. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα του Λονδίνου είναι διατεθειμένη να σπάσει το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα, πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 77 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Λονδίνου ψάχνει και για έναν αμυντικό μέσο. Μετά την απόφαση της Γουέστ Χαμ να μην παραχωρήσει τον Ντέκλαν Ράις, ο τεχνικός της, Τόμας Τούχελ, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ολλανδία και εισηγήθηκε την απόκτηση του Ιμπραϊμ Σανγκαρέ. Ο 24χρονος χαφ της Αϊντχόφεν από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι στη λίστα του Γερμανού τεχνικού και το κόστος της μεταγραφής δεν θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version