ertnews.gr

Ο Σον μετέτρεψε σε… πάρτι τη νίκη της Τότεναμ

17/09 - 21:23

Ο Κορεάτης έβαλε την… υπογραφή του στην αναμέτρηση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο 6-2 κόντρα στη Λέστερ για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με τον “δαιμονισμένο” Σον ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Τότεναμ διέλυσε με 6-2 τη Λέστερ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας “αγκαλιά” με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αγώνας: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Τότεναμ. Ο Σάντσες ενήργησε χωρίς λογική και ανέτρεψε τον Τζάστιν μακριά από την εστία, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ο Τίλεμανς ανέλαβε την εκτέλεσή του με τον Λιορίς αρχικά να αποκρούει. Όμως είχε φύγει από τη γραμμή του, με τον Βέλγο να ανοίγει το σκορ στην επανάληψη.

Η Τότεναμ απάντησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα μόλις ένα λεπτό αργότερα, με τον Κέιν να πιάνει μόνος του την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 1-1. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πίεσαν και έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αυτή ήταν η Τότεναμ, με τον Ντάιερ, ο οποίος μετά από κόρνερ έπιασε τη μπάλα με όμορφη κεφαλιά, κάνοντας το 2-1 και την ανατροπή. Στη συνέχεια τα “σπιρούνια” ήταν ασταμάτητα, βρήκαν και πάλι δίχτυα με τον Σάντσες, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι “αλεπούδες” σκόραραν ξανά. Ο Καστάνιε σέντραρε από δεξιά, βρήκε τον Μάντισον ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο για τους “γηπεδούχους”. Ο Μπεντακούρ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Λέστερ, πήρε τη μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Γουόρντ, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Σον σκόραρε ένα εξαιρετικό τέρμα, με τον Γουόρντ να μην μπορεί να αντιδράσει.  Δέκα λεπτά αργότερα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ξανά με εξαιρετικό δυνατό σουτ. Στο 88′ ο Κορεάτης έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Γκολ: 8′ Κέιν, 21′ Ντάιερ, 47′ Μπέντακουρ, 73′, 84′, 86′ Σον  / 6′ Tίλεμανς (ΠΕΝ), 41′ Μάντισον

Κίτρινες: 73′ Πέρισιτς / 49′ Εντιντί, 61′ Ντάκα

Τότεναμ: Λορίς, Σάντσες (59′ Ρομέρο), Ντάιερ, Λενγκλέ, Πέρισιτς (55′ Έμερσον Ρόγιαλ), Χέιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Σέσενιον, Κουλουσέβσκι (70′ Μπισούμα), Κέιν, Ρισάρλιζον (59′ Σον)

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάνιε, Φας, Έβανς, Τζάστιν, Εντίντι, Μάντισον, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ (74′ Ιεανάτσο), Μπαρνς, Ντάκα (74′ Βάρντι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version