ertnews.gr

Κόλλησαν στο μηδέν Κοπεγχάγη και Σεβίλλη

15/09 - 00:33

Twitter Sevilla

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες 0-0, με τους Ανδαλουσιανούς να μην εκμεταλλεύονται την ήττα της Ντόρτμουντ για να μπουν στη μάχη διεκδίκησης της πρόκρισης.

Η Σεβίλλη ήταν η κυρίαρχος του πρώτου μέρους, έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά τον πορτιέρε της Κοπεγχάγης. Η πρώτη καλή ευκαιρία του ματς ανήκει στη Σεβίλλη, με τον Ενεσιρί, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράιαν που απέκρουσε. Στη συνέχεια η Κοπεγχάγη αντέδρασε και απείλησε με το φάουλ του Βάβρο έξω από την περιοχή, που όμως μπλόκαρε ο Ντμίτροβιτς.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν, χωρίς να καταφέρουν να περάσουν στα καρέ της αντίπαλης ομάδας. Η Σεβίλλη λοιπόν, δεν κατάφερε να βρει το γκολ, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη Δανία, με την Κοπεγχάγη να είναι η κερδισμένη της αναμέτρησης.

Γκολ: – / –

Kίτρινες:  11′ Ντάραμι, 58′ Κλάεσον, 82′ Στάμενιτς / 75′ Τζόρνταν, 94′ Καρμόνα

Κοπεγχάγη: Ράιαν, Ντέικς, Βάβρο, Κχοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Στάμενιτς, Ζέκα, Φαλκ (79′ Λεράγκερ), Γιοχάνεσον, Κλάεσον (79′ Χάραλντσον), Νταραμί (73′ Μουκαϊρού)

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Καρμόνα, Γκούντελι, Σάλας, Τέλες, Ράκιτιτς (67′ Χορδάν), Φερνάντο, Ντιλέινι (67′ Γκόμες), Λαμέλα (73′ Σούσο), Εν-Νεσιρί (74′ Ντόλμπεργκ), Ίσκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version