ertnews.gr

Νοκ-άουτ για το “Κλάσικο” ο Κουρτουά

14/10 - 19:28

ASSOCIATED PRESS

Ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και έτσι ο Κάρλο Αντσελότι θα στηριχθεί στον Λούνιν, για το πρώτο Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα της σεζόν.

Αυτό που υποψιαζόταν ο Αντσελότι όλη την εβδομάδα επιβεβαιώθηκε 48 ώρες πριν το “Κλάσικο”. Ο Κουρτουά θα είναι εκτός. Ο Βέλγος τερματοφύλακας, που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία από τα τέλη του περασμένου μήνα, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, μένοντας έτσι εκτός από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Η Ισπανική εφημερίδα “MARCA” ανέφερε ότι η αποθεραπεία του Βέλγου, δεν εξελίχθηκε με την αναμενόμενη ταχύτητα και ότι η συμμετοχή του εξαρτιόταν από το πως θα αισθανόταν σήμερα (14/10) ο ποδοσφαιριστής. Ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να μην επισπεύσει την επιστροφή του, ώστε να αποφύγει ενδεχόμενο νέο τραυματισμό.

Έτσι, ο Λούνιν θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο “Κλάσικο” της σεζόν. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας έχει παίξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της “Βασίλισσας”, τόσο με τη Σαχτάρ στο Champions League όσο και με τη Χετάφε και την Οσασούνα στη LaLiga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version