ertnews.gr

Μπερνάρντο Σίλβα για αντί… Μέσι!

16/05 - 22:47

ASSOCIATED PRESS

Οι Παριζιάνοι θέλουν να εντάξουν τον Πορτογάλο στο δυναμικό τους, ως αντικαταστάτη του Αργεντίνου πρωταθλητή κόσμου, με τον ίδιο να πιέζει για την αποχώρησή του από τη Σίτι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύει στον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι για να ενισχύσει την επίθεση της το καλοκαίρι, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Αυτή η εξέλιξη, αναμένεται να αναγκάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, να… βουτήξει στη μεταγραφική αγορά, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του. Ο Σίλβα είναι ο κορυφαίος στόχος τους, όπως επιβεβαιώνει το “GOAL”. Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι είναι εδώ και καιρό ανοιχτός στο ενδεχόμενο να φύγει από τον σύλλογο για μια νέα εμπειρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συνδέεται με το γαλλικό σύλλογο. Ο Πορτογάλος είχε συμφωνία με την Παρί το περασμένο καλοκαίρι και μίλησε με ενθουσιασμό για τη Ligue 1 μετά το πέρασμά του στη Μονακό. Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν υλοποιήθηκε ποτέ λόγω οικονομικών επιπλοκών. Ο παίκτης μετρά 33 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ για την Μάντσεστερ Σίτι που απέχει ελάχιστες νίκες από το τρεμπλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να διεκδικεί πολλά ονόματα αυτό το καλοκαίρι. Ψάχνοντας να ενισχύσει την ομάδα με Γάλλους αστέρες όπως οι Κόλο Μουάνι και Μάρκους Τουράμ. Ο αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, αναζητά επίσης έναν αριστερό σέντερ μπακ και έναν κεντρικό μέσο.//Μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version