ertnews.gr

Καθαρές οι εξετάσεις του Κοτάρσκι

13/09 - 07:20

EUROKINISSI

Το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ησύχασε για την περίπτωση του 22χρονου γκολκίπερ, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ήταν καθαρές.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Μποάκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία (1-0) και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές και έτσι έληξε ο… συναγερμός στο στρατόπεδο του “δικέφαλου του βορρά”. Ωστόσο, ο Κοτάρσκι θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο και την Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε επανέλεγχο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο θα υποβληθεί σε επανέλεγχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version