Σένκεφελντ: «Αξίζουν τα παιδιά να παίζουν βασικοί»

 

Ο 31χρονος Ολλανδός στόπερ του “τριφυλλιού” μίλησε για το υλικό του Παναθηναϊκού, ενώ… έβγαλε το καπέλο στους Σάρλια και Πούγγουρα που όπως τόνισε αξίζουν να παίζουν βασικοί. 

Ο Μπαρτ Σένκεβελντ μίλησε στην “Livesport” εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες των “πράσινων”, αλλά απέφυγε τα μεγάλα λόγια περί κατάκτησης πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω σίγουρα ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε αρχίσει εξαιρετικά, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μας βοήθησε η έδρα μας. Με αυτό το κοινό έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και παίζεις για να νικήσεις» και συνέχισε:

«Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Διάρκεια και σταθερότητα. Καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις τους στόχους μας παρά να τους επαναλαμβάνουμε με λόγια. Όλα στη ζωή αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να μην χάνουμε την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά με την διάθεση να μείνεις ψηλά και να δουλεύεις εξίσου σκληρά».

Σχετικά με την “μάχη” για την ενδεκάδα, ο έμπειρος στόπερ σημείωσε: «Εγώ έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω την φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, είναι δικό του ζήτημα. Τον καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί άλλους και σέβομαι την απόφασή του. Εγώ μόλις επανήρθα από τον τραυματισμό μου και τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους την θέση στην ενδεκάδα. Το αξίζουν. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ