ertnews.gr

Ένα ακόμη δυνατό τεστ ενόψει προετοιμασίας

14/07 - 08:10

EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά το 0-0 με τη Γουότφορντ και την καλή του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη μεγάλη ομάδα, αυτή τη φορά την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ. 

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν σήμερα (14/7, 19:00) την Αλ Ντουχαΐλ, σε ένα ακόμη φιλικό επί Αυστριακού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από το 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ όπου παρουσίασε θετική εικόνα, σε ένα ματς με πολλούς πειραματισμούς, κρατώντας το ντεμπούτο των Λοντίγκιν και Τσέριν. Χωρίς τις υπηρεσίες του Φεντερίκο Μακέντα, καθώς αναχώρησε για την Ανκαραγκουτσού, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά ο στόπερ Μάγκνουσον. Τραυματίας παραμένει ο Σάντσες.

Η Αλ Ντουχαΐλ, με προπονητή τον Ερνάν Κρέσπο, φαίνεται να μπαίνει στον σωστό… δρόμο, με σπουδαιότερο κατόρθωμα την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στόχος της είναι η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από δύο χρόνια. Σ’ αυτή τη φάση της προετοιμασίας, είναι αποδεκατισμένη, καθώς χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τόμπι Αλντερβάιρελντ για την Αντβέρπ, ενώ οι διεθνείς της απουσιάζουν καθώς προπονούνται με την εθνική στην Ισπανία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version