ertnews.gr

“Πονοκέφαλος” με Παπασταθόπουλο – Απομακρύνεται ο Μπάρντι

09/08 - 22:09

EUROKINISSI

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα εν όψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ο 34χρονος στόπερ έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Απρόοπτο προέκυψε στο στρατόπεδο των “ερυθρόλευκων” με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος εν όψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Κάρλος Κορμπεράν διαχειρίζεται και τις απουσίες των Σίμε Βρσάλικο και Θανάση Ανδρούτσο, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός προγράμματος από την περασμένη εβδομάδα. Από την άλλη, ο Κώστας Μανωλάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα, ωστόσο δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του.

Στα μεταγραφικά δρώμενα, σύμφωνα με τη “Marca”, ο Ένις Μπάρντι απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τουρκική ομάδα, εν αντιθέσει με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Λεβάντε.

Υπενθυμίζουμε πως ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας είχε επιβεβαιώσει τις προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με τους “ερυθρόλευκους”, ωστόσο το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας “βλέπει” τη μεταγραφή του παίκτη στην Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version