ertnews.gr

Πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού η Σερβέτ

29/05 - 20:13

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Ελβετίας, με την ομάδα της Γενεύης να τερματίζει στη δεύτερη θέση, κάτι που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, αφού μπορεί να τεθούν αντιμέτωποι στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά και την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του ελβετικού πρωταθλήματος, η Σερβέτ είναι αυτή που τελικά κατέλαβε την δεύτερη θέση στη λίγκα και μαζί ένα εισιτήριο για το Champions League. Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει από τον δεύτερο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, όπως κι αυτή του Παναθηναϊκού, με τον οποίο δεν μπορεί να κληρωθεί.

Ωστόσο, αν αποκλειστεί τότε είναι πιθανό να βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ως ανίσχυρη, με τους “ερυθρόλευκους” να μπαίνουν στην κληρωτίδα ως ισχυροί.

Πάντως, η Σερβέτ είναι μία ομάδα με προϊστορία απέναντι σε ελληνικούς συλλόγους, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον ΠΑΟΚ (1978-79) και την ΑΕΛ (1984-85) για το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ είχε κοντραριστεί και με τον Άρη (1999-00) στο UEFA, μετρώντας τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη σε αυτά τα έξι παιχνίδια.//ΜΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version