ertnews.gr

Ο «αποχαιρετισμός» του Ινσίνιε στους οπαδούς της Νάπολι (video)

14/05 - 12:57

Ο παίκτης των «παρτενοπέι», συνομίλησε με φίλους της ομάδας, λίγο πριν τον τελευταίο του αγώνα στην Ιταλία.

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Λορέντζο Ινσίνιε τους οπαδούς της Νάπολι λίγο πριν την έναρξη του Νάπολι-Τζένοα, του τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού. Μετά από δέκα χρόνια πορείας στους «παρτενοπέι», ήρθε η ώρα να πει το «αντίο» σε κλίμα συγκίνησης.

Ο Ιταλός θα μετακομίσει στον Καναδά για λογαριασμό της Τορόντο και με αυτή την αφορμή, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να δώσουν μια τιμητική πλακέτα στον παίκτη.

«Εκτός από το να σας ευχαριστήσω θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ακόμα κι αν φεύγω, η Νάπολη θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Κι όποτε έχω χρόνο θα επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν σας κρύβω ότι κλαίω συνεχώς εδώ και τρεις μέρες, περνάω από το γήπεδο και συγκινούμαι. Ήταν το σπίτι μου για 10 χρόνια, είμαι χαρούμενος που θα γιορτάσω μαζί σας την Κυριακή κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα κουβαλάω πάντα τη Νάπολη στην καρδιά μου».

Με τον κόσμο της Νάπολι να απαντά:
«Αυτή είναι μια χειρονομία αγάπης για το τί ήσουν και τι έδωσες. Για την φανέλα που φόρεσες τιμώντας την. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την κατάσταση. Αλλά σεβόμαστε την επιθυμία σου και όλα όσα έκανες. Οι ultras της Νάπολι σου δίνουν αυτή την πλακέτα και θα είναι εκεί για σένα την Κυριακή»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version