ertnews.gr

Ο καλύτερος νεαρός παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ ο Φόντεν

21/05 - 12:53

Twitter

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κορυφαίος νέος στη χώρα.

Με εννέα γκολ και πέντε ασίστ, ο Φόντεν ξεπέρασε τις προσδοκίες και τον μεγάλο ανταγωνισμό από τους αντίστοιχους νεαρούς που βρίσκονταν στη λίστα όπως ο Αλεξάντερ Άρνολντ, Μέισον Μάουντ, Άαρον Ράμσντέιλ, Ντέκλαν Ράις, Μπουκάγιο Σάκα, και Κόνορ Γκάλαχερ και Τάιρικ Μίτσελ.

«Είμαι πολύ περήφανος που κέρδισα αυτό το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι νέοι παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν και είναι πραγματική τιμή να την κερδίσω ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου αυτή τη σεζόν και ήταν υπέροχο να συνεισφέρω σε αυτήν την ομάδα σε αυτό που ελπίζουμε να είναι μια άλλη επιτυχημένη χρονιά για όλους μας. Το να είσαι υποψήφιος δίπλα σε τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες είναι τιμή, καθώς όλοι είχαν σπουδαίες σεζόν για τους συλλόγους τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην εξέλιξή μου αυτή τη σεζόν».

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, ο Φόντεν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και στη φετινή επιτυχημένη πορεία των «Πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version