ertnews.gr

Στη Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Βέγκχορστ

14/01 - 03:30

@ManUtd (Twitter)

Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, ολοκληρώνοντας το βράδυ της Παρασκευής (13/1) την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού φορ από την Μπέρνλι, με μορφή εξάμηνου δανεισμού, χωρίς να συμπεριληφθεί στο deal οψιόν αγοράς.

Ο Βάουτ Βέγκχορστ είναι και επίσημα παίκτης των “κόκκινων διαβόλων” μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 30χρονος πέρασε το πρώτο εξάμηνο της σεζόν ως δανεικός στην Μπεσίκτας, με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές, με 9 γκολ και 4 ασίστ.

«Ο Βάουτ έχει ένα σταθερό ρεκόρ σκοραρίσματος σε πολλές ευρωπαϊκές Λίγκες και οι ικανότητές του θα μας προσφέρουν μία διαφορετική διάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν», τόνισε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοχ και πρόσθεσε:

«Μας τράβηξε το ενδιαφέρον επίσης η πολύ έντονη προσωπικότητά του και η αφοσίωση που δείχνει στο παιχνίδι του, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα που ο προπονητής μας, Έρικ τεν Χαγκ, χτίζει στην ομάδα μας. Έδειξε τεράστια θέληση να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version