ertnews.gr

“Επανέφερε” τον Λ. Μαρτίνες ο Τεν Χαγκ

24/12 - 12:38

Ap photo

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε δηλώσεις για τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και προσπάθησε να τον… προσγειώσει στην πραγματικότητα, “θυμίζοντας” του πως η Premier League είναι… προ των πυλών.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής ζούνε το δικό τους… παραμύθι στο Μπουένος Άιρες, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της… κορυφής του κόσμου. Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα “σκληρός”, καθώς παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε ότι ο Λισάντρο Μαρτίνες πρέπει να αποδεχθεί πως οι “κόκκινοι διάβολοι” επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και την Premier League, στις 27 Δεκέμβρη στις 22:00.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις που παραχώρησε, ενόψει της αναμέτρησης των “μπέμπηδων” απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε: «Κάνει περιοδεία σε όλο το Μπουένος Άιρες με την εθνική Αργεντινής και το καταλαβαίνω, γιατί είναι τρομερό το συναίσθημα όταν κερδίζεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά ο Μαρτίνες πρέπει να αποδεχθεί ότι από τις 27, αρχίζει ξανά η Premier League».//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version