ertnews.gr

Προετοιμασία με φόντο τον… Άρη

09/12 - 18:23

levadeiakosfc.gr

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα μπουν από το Σάββατο (10/12) στον Λεβαδειακό, με την αναμέτρηση απέναντι στους “Θεσσαλονικείς” να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Δύο διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας απέναντι στον Άρη θα δώσουν οι Βοιωτοί στην επανεκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεών τους. Μετά τις δύο φιλικές ισοπαλίες τις προηγούμενες μέρες, η τελευταία την Τετάρτη (7/12) στο Κορωπί με τον Παναθηναϊκό Β’ (1-1), η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς είχε σήμερα ρεπό ξεκούρασης και από αύριο (10/12) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα με τον Άρη για τους “16” του Κυπέλλου την επόμενη Παρασκευή (16/12, 16:00).

Πλέον ο Βόσνιος τεχνικός έχει τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, αφού έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες. Αμφίβολη είναι η κατάσταση των Σακό και Χάμοντ, που αποκόμισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Λεβαδειακός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, δίνοντας δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις ημέρες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο “Λάμπρος Κατσώνης”.//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version