ertnews.gr

“Γεμάτη” ημέρα για τη Λαμία

29/07 - 07:25

lamiafc

Οι “κυανόλευκοι” διανύουν τη 12η ημέρα τους στο Καρπενήσι για την προετοιμασία, με τη σημερινή ημέρα να περιλαμβάνει εσωτερικό δίτερμα και προπόνηση δύναμης για τους παίκτες.

Γεμάτη η μέρα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας την Πέμπτη 28/7 στο Καρπενήσι. Το πρωί περιελάμβανε προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο και το απόγευμα δίτερμα μεταξύ “μπλε” και “πράσινων”.

Με τους “μπλε” αγωνίστηκαν οι: Saranov (Τρόπουλος), David Simon, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Slivka (Κοντονίκος), Romanic, Marmentini (Μαργαρίτης), Τσούκαλος, Nunez Goranov.

Με τους “πράσινους” αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης (Καραγιάννης), Προβυδάκης, Σαραμαντάς (Αναγνωστόπουλος), Τρούμπουλος, Adejo, Bejarano, Μπάμπης, De Vincenti, Βασιλακάκης, Τσιλούλης, Γιακουμάκης.

Για την ιστορία οι “μπλε” κέρδισαν με σκορ 3-0 χάρη στα γκολ των Nunez με κεφαλιά μέσα από την περιοχή (το 1-0), Τζανετόπουλου επίσης με κεφαλιά εντός περιοχής (το 2-0) και Marmentini (το 3-0).

Στην επιστροφή το ξενοδοχείο επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες με μπάρμπεκιου και τούρτα γλυκό με ευχές για καλή σεζόν παρουσία του Μεγαλομετόχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και του Προέδρου Γιώργου Ποντίκα.

Η βραδιά έκλεισε με την ευχάριστη είδηση της επιτυχίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς εισήχθη στο τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ξάνθης. Η οικογένεια της Λαμίας εκφράζει τα συγχαρητήριά της και του εύχεται καλές σπουδές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version