ertnews.gr

Αλέγκρι: «Είναι ανούσιο να πούμε ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα»

26/10 - 13:54

AP Photos

Ο προπονητής της Γιουβέντους, μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Champions League, αναφέρθηκε στο πέναλτι του Κουαδράδο, στους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να σκεφτεί τις επόμενες αναμετρήσεις, ενώ φρόντισε να… εκθειάσει τις εμφανίσεις των Ίλινγκ, Σουλέ και Μιρέτι στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέναλτι που έκανε ο Κουαδράδο: «Πριν τη φάση είχαμε ήδη 2-3 φορές πρόβλημα από τη δεξιά μεριά, “δώσαμε” το τρίτο γκολ. Είναι ανούσιο να πούμε ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, ας σκεφτούμε τα επόμενα τώρα. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε για την πρόκριση μας στο Europa League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Για τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν: «Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά, έχουν ποιότητα. Ο Μιρέτι έπαιξε πολύ και “κυριάρχησε”. Ο Σουλέ μπήκε καλά, ο Ίλινγκ ήταν επίσης πολύ καλός. Θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις, αλλά ήταν καλοί».

Για τα επόμενα ματς: «Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια πριν τη διακοπή και πρέπει να τα πάμε καλά, να ανακτήσουμε την ενέργεια μας. Με όλα τα παιδιά που έχω διαθέσιμα πρέπει να κάνουμε κάτι καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version