ertnews.gr

Νίκησε στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

09/08 - 20:54

EUROKINISSI

Στην τελευταία ημέρα του φιλανθρωπικού αγώνα στο Βόλο, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας) του Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δις, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τα γκολ της ισοφάρισης σε ισάριθμες φορές και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, οι παίκτες του Θανάση Στάικου ήταν πιο… ψύχραιμοι, επικράτησαν 4-3 και πήραν την τρίτη θέση του τουρνουά στο Βόλο.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στην αναμέτρηση στο 13ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Εραμούσπε, έπειτα από στημένη φάση. Στο 21′, οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπερτόγλιο να σταματά στο αριστερό δοκάρι, αλλά εν συνεχεία βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 38ο λεπτό. Ο Κιάκος σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, ο Αστέρας κέρδισε το πέναλτι και ο Μπαράλες ευστόχησε από τη λευκή βούλα για το 1-1.

Στο δεύτερο μισό και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα και πάλι από στημένη φάση. Μετά από κόρνερ, ο Μπαγκαλιάνης σηκώθηκε για την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Οι Αρκάδες βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για την ισοφάριση, καθώς στο 87ο λεπτό, ο Ρεγκίς έκανε ωραία ενέργεια και ολοκλήρωσε εύστοχα τη φάση.

ΓΚΟΛ: 39′ Μπαράλες, 87′ Ρεγκίς / 13′ Εραμούσπε, 50′ Μπαγκαλιάνης

Δοκάρι: 21′ Μπερτόγλιο

Τα πέναλτι:

Κρέσπι 0-0 (δοκάρι)
Εραμούσπε 0-0 (απόκρουση)
Μπενίτο 1-0
Ροσέρο 1-1
Ιγκλέσιας 1-1 (απόκρουση)
Πήλιος 1-2
Αντζουλάς 2-2
Μπιλμπάο 2-3
Γκαρθία 3-3
Μπαγκαλιάνης 3-4

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες.

Στον πάγκο οι Σγουρής, Αλάγκμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά, Κρέσπι, Μπενίτο.

ΠΑΣ Γιαννινα (Στάικος): Πρίορ, Μπιλμπάο, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ριένστρα, Σόρια, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στον πάγκο οι Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Κύρκος, Λώλης Αλ., Ποζνάνσκι, Τσαβός, Πήλιος, Τζίμας, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Ρίζος, Λιάσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version