ertnews.gr

Η Άρσεναλ “σκόρπισε” τη Σεβίλλη με τρομερό Ζεσούς

30/07 - 17:35

@arsenal (Twitter)

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και λίγες ημέρες μετά την “τεσσάρα” στην Τσέλσι σε φιλικό παιχνίδι στις ΗΠΑ, οι “κανονιέρηδες” “διέλυσαν” τους Ανδαλουσιανούς με 6-0, στο τουρνουά του “Emirates Cup”, με χατ – τρικ του Βραζιλιάνου επιθετικού και υπέροχο ποδόσφαιρο.

Οι “Λονδρέζοι”, που είχαν συνολικά 21 ευκαιρίες στο παιχνίδι και 6 τέρματα, παίζοντας γρήγορο και άκρως ελκυστικό ποδόσφαιρο έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο Νησί πως φέτος θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Ο τελικός ήταν υπόθεση 20 λεπτών, μιας και πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, οι “κανονιέρηδες” προηγούνταν με 4-0. Η Άρσεναλ προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα του Σάκα στο 10ο λεπτό. Τη σκυτάλη πήρε ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δύο τέρματα σε τρία λεπτά, στο 13ο και στο 15ο, ενώ στο 19 και πάλι ο Σάκα μεγάλωσε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 77ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πέτυχε το τρίτο του γκολ, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ – τρικ με τη φανέλα της Άρσεναλ, ενώ το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Νκέτια στο 89, με τον Άγγλο να περνά στο αγωνιστικό χώρο 10 λεπτά νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version