ertnews.gr

Ταυλαρίδης: «Τιμή και περηφάνια να παραλαμβάνω το πτυχίο μου από τα χέρια του Τσέφεριν»

07/11 - 18:22

aelfc.gr

Η Λάρισα, αν και έχει να καλύψει αρκετό χαμένο έδαφος, δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στην “ελίτ” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι, αν και βρίσκεται ακόμα στη Super League 2, φροντίζει να δημιουργεί ένα σοβαρό ευρωπαϊκό προφίλ.

Πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ και εδώ και λίγες ημέρες ένας από τους λίγους Έλληνες κατόχους του μεταπτυχιακού διπλώματος της UEFA. Ο παλαίμαχος άσος των Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ηρακλή, ΑΕΛ και Παναθηναϊκού παρέλαβε πριν από λίγες ημέρες το πτυχίο του “Executive Master for International Players” από τα χέρια του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο παλαίμαχος αμυντικός έγραψε στα προσωπικά του social media:

«Τι μεγάλη τιμή και περηφάνια μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς να παραλαμβάνω το πτυχίο μου από τα χέρια του Προέδρου της UEFA Aleksander Čeferin!!

Οι γνώσεις που απέκτησα πολύτιμες, οι αξίες που διδάχτηκα ανεκτίμητες!!

Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου, τα παιδιά μου για όλη την στήριξη που μου παρείχαν και την υπομονή που κάνανε όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και τους γονείς μου που από το μακρινό 1996 που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο στέκονται δίπλα μου αγέρωχοι, αυτοί που μου μάθανε να μην σκύβω το κεφάλι, να μην πτοούμαι από τίποτα και από κανέναν και να δουλεύω σκληρά μέχρι να έρθει η τελική δικαίωση!!».

Συμμετοχή στο Transferoom

Στο μεταξύ, ο Ταυλαρίδης θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, αυτή τη φορά μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσο Βενέτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Transferoom. Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα που δείχνει στους συλλόγους ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή και διευκολύνει την απευθείας επικοινωνία μεταξύ των ομάδων. Κι αυτή ακριβώς η αμεσότητα στις συνομιλίες μεταξύ των συλλόγων είναι ικανή να διευκολύνει και να επιταχύνει διαδικασίες, ανοίγοντας τεράστιους ορίζοντες.

Το χρησιμοποιούν κορυφαίοι σύλλογοι του πλανήτη και σταδιακά εντάσσονται αρκετοί ελληνικοί, καθώς ήδη έχουν συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και άλλοι. Εφέτος το Transferoom διοργανώνεται στο Βερολίνο από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου και η ΑΕΛ θα είναι εκεί, με διπλή εκπροσώπηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version