ertnews.gr

Στην κορυφή με… Ογκμπόε η ΑΕΛ

19/11 - 17:05

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη επικράτησε με 1:0 της Νίκης Βόλου στο “Αλκαζάρ” στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του βόρειου ομίλου.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στον αγώνα, με σουτ του Μιλούνοβιτς που απέκρουσε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος στο 2′. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε νέα σημαντική ευκαιρία στο 19′ με τη μπάλα να περνάει οριακά άουτ μετά από κεφαλιά του. Το παιχνίδι στη συνέχεια ισορρόπησε, έως το 37ο λεπτό, όταν ο Ογκμπόε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ εντός περιοχής. Οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν η κεφαλιά του Μιράντα στο 43′ πέρασε “ξυστά” δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη επιχείρησε να πετύχει έστω το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν τα κατάφερε. Οι σημαντικές ευκαιρίες… έλειψαν, με την ΑΕΛ να κρατά έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης το υπέρ της σκορ.

ΓΚΟΛ: 37′ Όγκμποε

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης (79′ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Πλέγας (84′ Γαρουφαλιάς), Κ. Παπαγεωργίου (75′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (84′ Τσουμάνης).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Δεληζήσης, Ανδρέου (57′ Μορέιρα), Γρομητσάρης, Μέτσε (67′ Τσουκαλάς), Κυριακίδης (67′ Γαβριηλίδης), Μιράντα, Μιλούνοβιτς (57′ Σιάφας), Ροχάνο.//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version