ertnews.gr

Γκολ και ασίστ ο Σβάρνας στη νίκη της Ράκοβ

17/09 - 23:49

@Rakow1921 (Twitter)

Ο 24χρονος Έλληνας αμυντικός… μεταμορφώθηκε σε επιθετικό και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, απέναντι στη Ραντόμιακ Ραντόμ με 3-0 για τη 10η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο Στράτος Σβάρνας αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα για τη Ρακόβ, η οποία αντιμετώπισε τη Ραντόμιακ Ραντόμ. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έβγαλε ασίστ στον Πιασέσκι και αυτός με καταπληκτικό ανάποδο “ψαλίδι”, σημείωσε το γκολ που η ομάδα του άνοιξε το σκορ. Ο πρώην αμυντικός των “κιτρινόμαυρων” κατάφερε να “υπογράψει” τη νίκη της ομάδας του, καθώς σημείωσε το δεύτερο γκολ στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ράκοβ τελικά βρήκε δίχτυα και τρίτη φορά, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 3-0 κόντρα στη Ραντόμιακ, για τη 10η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος, με τον Έλληνα αμυντικό να… αλλάζει ρόλο στο γήπεδο. Στην ίδια αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Γιάννης Παπανικολάου σε όλο το παιχνίδι. Έτσι η Ράκοβ έχει πλέον, μία συγκομιδή 19 βαθμών και βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με μόλις ένα βαθμό, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version