ertnews.gr

Πάρκερ: «Ελπίζω ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα είναι μαζί μας»

22/10 - 09:36

(AP Photo)

Το αφεντικό της Βιλερμπάν ομολόγησε πως θα ήθελε τον Γκόρντον Χέρμπερτ στην άκρη του πάγκου του, μετά την απόλυση του αδερφού του. Ωστόσο, περιμένει την συγκατάθεση της γερμανικής ομοσπονδία μπάσκετ, αφού ο 64χρονος τεχνικός είναι ο προπονητής των “Πάντζερ”.

Ο Τόνι Πάρκερ βρίσκεται στην αγορά για τον νέο προπονητή της ομάδας του, με τον Φινλανδό coach να είναι ο διακαής πόθος του τετράκις πρωταθλητή NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αυτό όμως, έχει να κάνει και με την έγκριση της γερμανικής ομοσπονδίας, αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Ζαν-Κριστόφ Πρατ και ο Πιερίκ Πουπέτ έχουν αναλάβει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Πάρκερ:

«Οι δυο τους θα κοουτσάρουν την ομάδα την Κυριακή κόντρα στη Ροάν. Ελπίζω ότι ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 22/10. Μίλησα μόνο μαζί του και με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Όχι με τον Τρινκιέρι. Είναι αλήθεια ότι ο Χέρμπερτ είναι κοντά στη Βιλερμπάν. Ελπίζω να φτάσουμε σε συμφωνία με τη γερμανική Ομοσπονδία ώστε να γίνει ο νέος προπονητής μας. Έχουμε συμφωνήσει μαζί του για τη διάρκεια του συμβολαίου και τον μισθό. Απλώς περιμένουμε τη συμφωνία με την Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Γερμανίας».//ΓΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version