ertnews.gr

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου στον Άρη

24/08 - 10:39

arisbcacademy.gr

Τον 15χρονο Έλληνα γκαρντ απέκτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, επένδυοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Μάλιστα, ο νεαρός περιφερειακός βρισκόνταν στο κάδρο μεγάλων ομάδων.

Ο Χρυσόστομος-Εμμανουήλ Χατζηλάμπρου (1.97μ.) θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επενδύει στην νέα γενιά, ενισχύοντας σημαντικά τον σύλλογο.

Ο 25χρονος γκαρντ ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόνταν με την φανέλα της ΒΑΟΛ Χίου, συνέβαλε στα μέγιστα για να οδηγήσει τη ομάδα του στην άνοδο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του Χρυσόστομου Χατζηλάμπρου.

Ο Χατζηλάμπρου είναι γεννηθείς το 2008 και με ύψος 1.97μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και ο ΑΡΗΣ τον απέκτησε από τον ΒΑΟΛ Χίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι 15 ετών, οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου της ΕΟΚ, όντας ο πρώτος σκόρερ της στις σειρές με τους Ίωνες και τον ΝΟΘ, μετρώντας 19 πόντους κατά μέσο όρο, 22 εύστοχα τρίποντα και αγώνα στον οποίο πέτυχε 41 πόντους με 8 τρίποντα.

Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ είναι διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων. Τον καλωσορίζουμε στο ARIS Elite Basketball Program και του ευχόμαστε καλή επιτυχία, με υγεία πάνω απ’ όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version