ertnews.gr

Με Γκούντουριτς η Σερβία κόντρα στη Μ.Βρετανία

24/02 - 16:23

EUROKINISSI

Ο περιφερειακός της Φενέρμπαχτσε έμεινε στο Βελιγράδι μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Παρτίζαν, προκειμένου να ενισχύσει τους “πλάβι” για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Σερβίας παλεύει για να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά για το επερχόμενο ματς κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα (27/02).

Πρώτα όμως ο δρόμος των “πλάβι” περνάει από τα Λιόσια, όπου η Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα (24/02) στις 19:00 την Εθνική Ελλάδας και θέλε τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς όπως όλα δείχνουν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Γκούντουριτς, ο οποίος μετά την επικράτηση της Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν με 97-94, έμεινε στη σερβική πρωτεύουσα για να ενισχύσει την Εθνική του ομάδα. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Γκούντουριτς:

«Περιμένω να δω τι θα γίνει απέναντι στην Ελλάδα. Ο κόουτς Ιτούδης μού είπε πως μπορώ να μείνω στο Βελιγράδι. Ελπίζω να νικήσουμε την Ελλάδα, ώστε να μη χρειαστεί να παίξω απέναντι στη Βρετανία υπό πίεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version