ertnews.gr

Ιτούδης: «Πήραμε σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο και τώρα Εφές»

02/06 - 00:15

twitter.com/ItoudisD

Ο 52χρονος προπονητής, σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος, έκανε τον απολογισμό της σειράς και σχολίασε τα παιχνίδια με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Ευχαριστώ την ομάδα μου για δύο συνεχόμενες νίκες. Και για τις νίκες και για την πρόκριση στα ημιτελικά. Μάλιστα, είχαμε πολύ καλή συμβολή από τον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι. Οι αριθμοί του πάγκου και οι πέντε βασικοί ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Αυτό δείχνει πραγματικά πώς λαμβάνουμε βοήθειες από κάθε παίκτη. Όχι μόνο όσον αφορά το σκοράρισμα, μπορέσαμε επίσης να λάβουμε πολλές συνεισφορές που δεν αντικατοπτρίζονται στα στατιστικά στοιχεία των παικτών μας που προέρχονται από τον πάγκο. Ήταν πολύ πολύτιμο για εμάς και στα δύο ματς.

Έχουμε έναν σημαντικό ανταγωνιστή μπροστά μας. Ο περσινός τελικός. Θα αντιμετωπίσουμε την Αναντολού Εφές. Δύο ομάδες της Euroleague. Θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Θέλουμε να δούμε τη ζεστή ατμόσφαιρα εδώ στο δικό μας γήπεδο. Χρειαζόμαστε πραγματικά την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, ξεκινάμε το Σάββατο. Σπρώχνουν την ομάδα μπροστά και περιμένουμε να είναι μαζί μας σε αυτή τη σειρά».//Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version