ertnews.gr

Ο Γιόκιτς δε σκέφτεται το Eurobasket αλλά την αναμέτρηση με την Ελλάδα

03/08 - 20:45

(AP Photo)

Τις προθέσεις των παικτών της Σερβίας για την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο σέντερ των Nάγκετς.

Η εθνική ομάδα της Σερβίας συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ, χωρίς τους Πουκουσέβκι και Γιόβιτς, ενώ στις 25/08 έχει να αντιμετωπίσει και την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023. Εκεί οι Σέρβοι βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο, μετά το αρχικό 1-3 ρεκόρ τους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήθελε να κάνει σαφή την κρισιμότητα αυτού του παιχνιδιού τονίζοντας: «Το ενδιαφέρον μας έχει εστιαστεί στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και θα έρθουν για να μας κερδίσουν. Πρέπει στην προετοιμασία μας να προχωράμε βήμα-βήμα, ημέρα-ημέρα ώστε όταν έρθουν τα προκριματικά, να είστε έτοιμοι. Εμάς δεν μας αρέσουν τα σποτ, δεν μας αρέσει το μπάσκετ, μας αρέσουν μόνο οι νίκες».

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα φιλοξενηθεί από αυτή του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου το βράδυ της 25ης Αυγούστου και ώρα 21:00 (Ελλάδας). Η Εθνικής Ελλάδας μπαίνει στη δεύτερη φάση των προκριματικών με ρεκόρ 3-1, ενώ αυτή της Σερβίας με το εις βάρος της 1-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version