ertnews.gr

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Χριστοδούλου

17/06 - 10:06

(Eurokinissi Sports)

To μεγάλo “comeback του “μπέμπη” του ελληνικού μπάσκετ στην ομάδα που μεγάλωσε και έγινε γνωστός είναι πλέον οριστικό μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (17/6) ο “ιστορικός”.

Η επιστροφή του Φάνη Χριστοδούλου στον Πανιώνιο μετά από 25 ολόκληρα χρόνια έγινε επίσημη. Ο 57χρονος θα βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου του συλλόγου από τη νέα σεζόν. Ο ρόλος που θα έχει είναι αυτός του γενικού αρχηγού. Στόχος για τους “κυανέρυθρους” είναι η επιστροφή εκεί που ανήκει, δηλαδή στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.
Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version