ertnews.gr

Από τη Σμύρνη κόντρα στην Καρσίγιακα ξεκινά το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ

04/10 - 09:03

Η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει την Τουρκική ομάδα, (4/10, 19:30) στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Basketball Champions League, η οποία “κουβαλά” τιμωρία και δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της.

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Basketball Champions League απόψε (4/10, 19:30), αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την Καρσίγιακα, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η Τουρκική ομάδα, κουβαλά την τιμωρία της από πέρσι.

Η Καρσίγιακα, η οποία πέρσι τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος ενώ αποκλείστηκε γρήγορα από τη διοργάνωση, κράτησε τον Σαρίτσα στον πάγκο, ενώ ενισχύθηκε με τους ΜακΚόλουμ, Τζέιλον Μπράουν, Βίτο Μπράουν και τον Κουζμίνσκας. Φέτος, σε έναν δύσκολο όμιλο κόντρα σε ΑΕΚ, Βόννη και Ρέτζιο Εμίλια, έχει στόχο την πρόκριση με τη νίκη επί της “Ένωσης” να αποτελεί βασικό βήμα.

Η ΑΕΚ από την άλλη, βρήκε λύση στα BAN από τα χρέη, δημιουργώντας μια καλή ομάδα μέσα από προσθήκες παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μαυροειδής, Κόνιαρης, Φλιώνης, Ξανθόπουλος, Πετρόπουλος και Παπαδάκης είναι οι Ελληνικές λύσης της ομάδας, ενώ έξι ξένοι ενίσχυσαν σημαντικά επίσης την ομάδα. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ηλία Καντζούρη ο τραυματίας Φλιώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version