ertnews.gr

Σύνθημα νίκης από Ιντάλγκο και Ρανγκέλ

06/02 - 22:17

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, αλλά και ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, παραχώρησαν δηλώσεις εν όψει του ντέρμπι “αιωνίων” στην ημιτελική φάση του CEV Challenge Cup και έδειξαν τον… δρόμο προς το θετικό αποτέλεσμα.

Από τη μία, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο στάθηκε στη σοβαρότητα που πρέπει να δείξει εκείνος και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στη νίκη, λέγοντας αναλυτικά: «Περιμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι και ένα παιχνίδι βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Το γήπεδο μας θα γεμίσει από τους φιλάθλους μας και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Φέτος, δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να μπούμε στο ματς, με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να τα δώσουμε όλα.

Μαζί με τους φιλάθλους μας, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί! Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή και να μην το πάρουμε ως δεδομένο, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση του παιχνιδιού και η κάθε συνεισφορά του κάθε παίκτη, θα είναι απαραίτητη και θα εκτιμηθεί. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για να πάρουμε τη νίκη».

Στο αντίποδα, ο Λούκας Ρανγκέλ, στάθηκε στη σημασία του πλεονεκτήματος, εν όψει της ρεβάνς στον Άγιο Θωμά, αναφέροντας: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φτάνουμε στα ημιτελικά του Challenge Cup. Θέλουμε την πρόκριση στους τελικούς και θα παλέψουμε σκληρά για να την πετύχουμε αρχής γενομένης από αύριο. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα μια δυνατή μάχη. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς στην έδρας μας».//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version