ertnews.gr

Ντέρμπι γοήτρου πριν τα playoffs!

18/03 - 09:40

(EUROKINISSI)

Το πρωτάθλημα της Volley League ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική και την κανονική του περίοδο, με τη σπουδαία μάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Η Volley League ολοκληρώνει τη κανονική της διάρκεια με το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η εν λόγω αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά όχι βαθμολογικό κίνητρο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης και ο “δικέφαλος του βορρά” τη δεύτερη, αλλά το παιχνίδι εστιάζει στο γόητρο. Από τη μία, ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την κανονική διάρκεια και να πάρει… εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για το ματς του πρώτου γύρου (3-1). Αντίστοιχα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, μετά την ιστορική επιτυχία με την κατάκτηση του Challenge Cup και θέλουν εξίσου να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με νίκη.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 21:30, στο “PAOK Sports Arena” και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Κυριακή 12 Μαρτίου

ΟΦΗ – Πήγασος Πολίχνης 1-3
Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-3
Αριστοτέλης Σκύδρας – Φοίνικας Σύρου 1-3
ΑΟΝΣ Μίλων – Άθλος Ορεστιάδας 3-0

Σάββατο 18 Μαρτίου

21:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version