ertnews.gr

Μια προπόνηση…αλλιώτικη

16/09 - 15:21

foinikasclub.gr

O Δημήτρης Καζάζης βρήκε έναν…διαφορετικό τρόπο να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του στην προετοιμασία, ενώ παράλληλα ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ενόψει τις νέας σεζόν, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι δυο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου ONEX συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Volley League στις 22 Οκτωβρίου, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων (γήπεδο – γυμναστήριο), όσο και εκτός, αφού η Σύρος προσφέρει πολλές επιλογές για προπόνηση και στη θάλασσα.

Το πρωινό της Πέμπτης λοιπόν ο Δημήτρης Καζάζης πήγε τους παίκτες του στην παραλία του Γαλησσά, σε μία προπόνηση ιδιαιτέρως απαιτητική -πλην όμως απολαυστική!

Στον δρόμο προς το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του Φοίνικα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του από δύο σειρές φιλικών παιχνιδιών. Το πρώτο θα γίνει εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, όπου ο Φοίνικας θα συμμετάσχει σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 23-24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο “Δ. Βικέλας”. Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα έρθουν στη Σύρο για δύο φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου ONEX, δύο εβδομάδες περίπου πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version