ertnews.gr

Ουγγρικό Grand Prix και μετά διακοπές για την Formula 1

27/07 - 22:10

ASSOCIATED PRESS

Το Grand Prix της Ουγγαρίας ήταν ίσως το πιο ανατρεπτικό της περσινής χρονιάς με τον Esteban Ocon να κατακτά την πρώτη νίκη της καριέρας του. Ο Sebastian Vettel τερμάτισε 2ος αλλά ακυρώθηκε, ο Lewis Hamilton -8 φορές νικητής στην Ουγγαρία- τερμάτισε τελικά 2ος και το βάθρο συμπλήρωσε ο Carlos Sainz, ενώ τον ταχύτερο γύρο έκανε ο Pierre Gasly.

Φέτος όλοι περιμένουν μάχη ανάμεσα σε Red Bull και Ferrari με τα χαρακτηριστικά της πίστας να ευνοούν θεωρητικά, τη Ferrari. Όμως, η Scuderia πήρε στην Ουγγαρία την τελευταία νίκη της το 2017 με τον Sebastian Vettel, ενώ η Red Bull το 2015 με τον Daniel Ricciardo.

Ουγγρικό Grand Prix και μετά διακοπές για την Formula 1
Η επεισοδιακή εκκίνηση που επισκίασε το περσινό Grand Prix της Ουγγαρίας / ASSOCIATED PRESS

Συνεπώς Max Verstappen και Charles Leclerc θα προσπαθήσουν για την πρώτη τους νίκη στην Ουγγαρία σε έναν αγώνα που θα επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες. Μετά το «καυτό» Γαλλικό Grand Prix και πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πιλότοι και ομάδες αναμένεται να δώσουν αρκετές από τις μάχες του τριημέρου, σε βρόχινες συνθήκες

To Ουγγρικό Grand Prix θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX (ελεύθερες δοκιμές) και την ΕΡΤ2 (κατατακτήριες δοκιμές και αγώνας).

Στην περιγραφή και τον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαιωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.

Ωράριο μεταδόσεων Grand Prix Ουγγαρίας:

Παρασκευή 29/7

Ελεύθερες Δοκιμές 1: 15:00-16:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)

Ελεύθερες Δοκιμές 2: 18:00-19:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)

Σάββατο 30/7

Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)

Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:55-18:15 (ΕΡΤ2)

Κυριακή 31/7

Αγώνας: 15:55 (ΕΡΤ2)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version