ertnews.gr

Το ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ επιστρέφει στη βάση του (audio)

07/07 - 13:12

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Έπειτα από απουσία αρκετών ετών, για δεύτερη σερί χρονιά, το ΕΚΟ ΡΑΛΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ από τις 8-11 Σεπτεμβρίου. 

Η αγωνιστική διαδρομή ανέρχεται στα 308χιλιόμετρα. Κατά τη διάρκεια του θα διεξαχθούν πολλές δραστηριότητες εκτός φυσικά από τους τελικούς του WRC.

Βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τόσο σε αγωνιστικό όσο και λειτουργικό επίπεδο του ιστορικού ΡΑΛΛΥ, με πιλότους από όλο τον κόσμο, είναι η δυναμική παρουσία των εθελοντών.

Η Στέλλα Ψαρού, Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος Εθελοντισμού ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ  τονίζοντας πως στόχος είναι ο κόσμος να έρθει πιο κοντά στον υγιή αθλητισμό. Για να γίνει κάποιος εθελοντής χρειάζεται να είναι άνω των 18, να διαθέτει καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση. Όσοι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, εισιτήρια αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να ανατρέξουν στο www.rallyakropolis.gr. Πέραν των αγωνιστικών υπηρεσιών, ο εθελοντής μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες υπηρεσίες που πλαισιώνουν τον αγώνα. Ο αριθμός τους θα πρέπει να ανέρχεται περί των 400 ατόμων διότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα μεγάλης εμβέλειας. Οι συμμετοχές διαρκούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να γίνουν οι επιλογές από το αρμόδιο τμήμα και να υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση είτε μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ  είτε δια ζώσης.

Όπως δήλωσε η κα Ψαρού, την περασμένη χρονιά παρακολούθησαν το ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ τριακόσιες χιλιάδες θεατές και εμφανίστηκε αισιόδοξη πως στη φετινή διοργάνωση ο αριθμός αυτός θα καταρριφθεί.

Aκούστε το σχετικό ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version