ertnews.gr

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Τσάνη και Παπαδάτου

16/05 - 10:16

Hellenicboxingfederation (Facebook)

Την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της γράφει στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνική Πυγμαχία. Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει δύο θέσεις στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Όλγα Παπαδάτου και η Μαρινέλλα Τσάνη, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, έχουν φτάσει έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσουν μία θέση στο βάθρο.

Η Παπαδάτου, που αγωνίζεται στην κατηγορία των 63κ,. με καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με ομόφωνη απόφαση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Οζέρ Γκιζέμ από την Τουρκία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Σήμερα(16/5) θα αντιμετωπίσει την Ιμανέ Κελίφ από την Αλγερία με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρινέλλα Τσάνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αγωνίστηκε στα 60κ., και ήταν ασταμάτητη. Στον πρώτο της αγώνα επικράτησε με 3-2 της Ράντι από το Μεξικό. Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ράουλ από το Νεπάλ. Η Τσάνη με μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησε με 5-0. Σήμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Αλέσια Μεσιάνο με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version