ertnews.gr

“Ματσάρα” στον Λαιμό, πρόκριση για την Βουλιαγμένη!

11/01 - 21:05

ΚΟΕ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με συνεχείς ανατροπές, σπουδαίο θέαμα και πολλά γκολ, που έγινε στο πλαίσιο της Α’ προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε τελικά τη νίκη – πρόκριση για τους “8” του θεσμού, καθώς επικράτησε με 18-16.

Η φιλοξενούμενη “ελαφρά ταξιαρχία” μπήκε δυνατά και έδειξε αποφασισμένη να κάνει την έκπληξη. Με αιχμές τους Μπογκντάνοβιτς και Σολανάκη κατάφερε να κάνει την πρώτη ανατροπή και να προηγηθεί με 7-5 και 9-7 (στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου). Στη συνέχεια η ομάδα του Λαιμού ανέκτησε το προβάδισμα, οι παίκτες του Δεληγιάννη (που δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) ισοφάριζαβ μέχρι το 15-15, αλλά σε κρίσιμες φάσεις στο φινάλε οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Βλάντιμιρ Βουγασίνβιτς ήταν πιο αποτελεσματικοί, έβγαλαν και δυο σημαντικές άμυνες και έφτασαν στο τελικό 18-16. Κορυφαίοι της ομάδας του Βουγιασίνοβιτς οι Καλογερόπουλος, Τρούλος, Παπασηφάκης, Αλμύρας.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 18-16

Οκτάλεπτα: 5-7, 4-2, 6-4, 3-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 3, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούνχεντ 2, Αλαφραγκής 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης Ν. 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Γιαννάτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version