ertnews.gr

Κρατάει την προσπάθεια ο Άλιμος

10/03 - 01:15

(EUROKINISSI)

Για τρία οκτάλεπτα ο πρωτάρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Άλιμος είχε βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου στο Champions League, κοιτάζοντας τις Ισπανίδες κατάματα.

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε στο τέλος με 13-8 αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια της Γηραιάς Ηπείρου, που πήρε αήττητο και κάνοντας το 5Χ5 το εισιτήριο για το Final-4, ενώ ο Άλιμος είναι δεύτερος με έξι βαθμούς.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τις γηπεδούχες στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, καθώς προηγήθηκαν με 5-1 και 6-2. Σταδιακά η Σαμπαντέλ ανέβασε την απόδοσή της και μείωσε, αλλά ο Άλιμος κράτησε το προβάδισμα στο ημίχρονο (6-5) και το τέλος της τρίτης περιόδου τον βρήκε πίσω μόλις ένα γκολ (8-9), αλλά η υπερπροσπάθεια είχε το τίμημά της, καθώς η ελληνική ομάδα δεν άντεξε περισσότερο.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 1-3, 2-4, 0-4

ΑΛΙΜΟΣ (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου 1, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Νταβίντ Πάλμα Λοπέρα): Εστέρ Ράμος, Ορτίθ Ρέγιες, Λέιτον 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Κόινινγκ 1, Κασάδο 1, Τζουστίνι 1, Γκαρσία Κοντόι 1, Φόρκα 1, Ορτίθ Μουνιόθ 5, Γιουράντο, Γκονζάλεθ 1, Καράσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version