ertnews.gr

Ιστορική πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική ομάδα ράγκμπι

18/10 - 00:01

Rugby League World Cup/Twitter

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την παρθενική της εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, καθώς γνώρισε την ήττα με 34-12 από τη Γαλλία στο Ντονκάστερ.

Η “γαλανόλευκη” πέτυχε μία τεράστια διάκριση, καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Rugby League. Η Εθνική ομάδα δεν έκανε κακή εμφάνιση, αλλά ήρθε αντιμέτωπη με την δύο φορές αργυρή (1954, 1968) και τρεις φορές χάλκινη (1970, 1972, 1992) πρωταθλήτρια Γαλλία, γνωρίζοντας την ήττα με 34-12.

Η ομάδα του Στιβ Γεωργαλλή δεν κατάφερε να κοντράρει τους ανώτερους “τρικολόρ”, οι οποίοι ήταν μπροστά στο σκορ με 20-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι Ντεζαριά, Ζιγκό και Ζουλιέν σκόραραν με tries, ενώ ο Μουργκ μέτρησε τρία conversions και ένα πέναλτι.

Στο δεύτερο 40λεπτο, η “γαλανόλευκη” ανέβασε την απόδοσή της, βρήκε το πρώτο της try στο 56ο λεπτό (με το σκορ στο 26-0), όταν ο Σιτένι Ταουκάμο σκόραρε με try και ο Λάχλαν Ιλίας πέτυχε το conversion για το 26-6. Οι Γάλλοι, ωστόσο, δε σταμάτησαν, ανέβασαν το σκορ στο 34-6 και έγραψαν εν συνεχεία το τελικό 34-12.

Η αποστολή της Ελλάδας στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου Rugby League: Ρόμπινσον, Ταουκάμο, Κωνσταντίνου, Μούγιος, Μιτσιάς, Ιλίας, Μιντς, Τουλιάτου, Μαμουζέλος, Σελ, Ζαμπατίδης, Φλόκας, Μαγούλιας, Κάμπος, Γκαλ, Νιανιάκας, Δαρδαμάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version