ertnews.gr

Άνετα ο Απόλλωνας | Πήρε το ντέρμπι το Περιστέρι

15/02 - 22:52

EUROKINISSI

Η “αμφίβια ταξιαρχία” επιβλήθηκε με άνεση (14-5) επί του Εθνικού Πειραιά, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων κατάφερε να… επιβιώσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 10-9 για την 4η αγωνιστική του G1 γκρουπ της B’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών. 

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε άνετα με 14-5 επί του Εθνικού Πειραιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του G1 γκρουπ της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Ανδρών, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, έφτασε στους 41 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Πανιώνιο. Οι “κυανόλευκοι” του Πειραιά έμειναν στην 8η θέση με 18 β. Πρωταγωνιστής του αγώνα ‘ηταν ο Νίκος Γαρδίκας με 6 γκολ.

Πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, μετά από αίτημα του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 14-5

Οκτάλεπτα: 5-0, 3-2, 3-1, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 6, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Μπέτο 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος.

Με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο ΓΣ Περιστερίου πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του με 10-9 επί του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του G1 γκρουπ της B’ φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, ανέβηκε στους 30 βαθμούς, παρέμεινε στην προνομιούχο 6η θέση και αύξησε τη διαφορά από τον σημερινό αντίπαλό του στους 5 βαθμούς.

Οι πράσινοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν 4-0, 6-3 και 7-3 (στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου). Από κει και πέρα, όμως, έπαθαν μπλακ άουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Λούδη και γύρισνα το παιχνίδι ανάποδα. Την ισοφάριση 9-9 έκανε ο Φώσκολος και το νικητήριο γκολ για τον ΓΣΠ πέτυχε ο Χρήστος Μπιτσάκος, 1.28 πριν από το φινάλε.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν προς το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές Κώστας Λούδης του ΓΣΠ και Δημήτρης Μάζης του “τριφυλλιού”, για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές.//

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-4, 4-1, 4-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπισάκος Ανδ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεράιος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Βασιλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version